Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta dig samman föfan

Det gör ont

Det är bra

Det är dåligt

Det är som det ska

Aldrig du och jag

Alltid som jag sa

Alla som är kvar

Dödar jag


Munnen full av blod

Jag får aldrig nog




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-01-01 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans