Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vet

 


Bara ett sätt att leva
men inget sätt att dö

jag vet inte om jag
kommer att klara av det

jag vet inte

jag vet

inte

hur

jag kom
hit

varifrån jag
har färdats

säg mig
vad är målet

kommer jag
nånsin fram

finns det något
som kan kallas

frihet?

allt jag vet
är att
jag inte vet


jag vet inte

hur jag
ska komma
härifrån

det är allt

jag vet


P.G 20150101




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-01 22:11



Bookmark and Share


  DominiQueen
Du vet...
2016-04-11

    Marica Dahl
Ovisshet och en nästan desperat känsla förmedlas kraftfullt!
2016-01-10

  älvdans
Bra spegling av ovisshetens känsla
2015-01-15

  Carl Mikael Fäldt
Jag är väl förtrogen med såväl frågan som bristen på svar!

Vi får väl lunka på och se varthän vi hamnar!

Texten är visserligen tung-men öppnar upp livets viktigaste frågor på ett okonstlat och ärligt sätt!
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP