Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild gjort med fraktaler


Klimax

Din ecstasy

exploderade i mig

Jag ville skratta

gråta

och skrika högt

ett ögonblick

av klimax


Långsamt mjukt

sugande

Bar hud

En känsla

Mot en vägg

på marken

Våt och fuktig

 

Över dig

du möter mig

jag älskar dig varm

igen

och igen

Du kommer att dö

under mig




Fri vers av Connie
Läst 297 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-01-02 05:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wonderfull! ;)
2015-01-03

  Carina Bendix
Erotisk och sensuell. Bra.
2015-01-03

    ej medlem längre
Låter mycket härligt!
2015-01-02

  Ingrid Trolle
Mäktig både text
och bild. Du är
skicklig!
2015-01-02

  Angel of love
Åh helt underbart härlig.
2015-01-02

  Lehva VIP
Stark erotisk över- och underton:-)
2015-01-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell erotisk dikt i upphetsande ton.
2015-01-02

  Peter Olausson VIP
du och supernovan, samma explosion!
2015-01-02

  Petter Wingren
Dikten är vild i form och innehåll och i sig en uppbyggnad av klimax i dominans sammanfattad i de sista raderna.
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie