Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra Januari


Dagen ilar iväg
som en irrande nyårsraket

I ett huj är det afternon
och lunchen har glömts bort

Den som vi förr kallade middag
med efterföljande halvtimmesvila

Numera äts det middag vid kvällsvardsdags
så där vid fem-sextiden
Förlåt; sjutton-artontiden, menar jag

Så sitter man där och kollar
på "På spåret" och blir varse
att en inte är särskilt berest

Och trötthet finns det ingen tid för




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2015-01-02 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST