Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget svar är också ett svar

men han vågar ju inte ens vara rädd, och jag är en sån som kastar hjärtat på närmsta pojke på gatan

vi är ändå bara en massa barn som leker vuxna

tonåringar enda in i själen, för det är allt vi någonsin kunnat och allt vi någonsin kommer bli

hatar hur du får mig att känna mig dum. bara för att vi inte är samma person. jag är där varje kröning och är alltid hunden i kopplet som är nyfiken på allt.

jag är ingen illusion, det är världen som är det.

jag är mörkret i ljuset, jag är tårar under gatuljusen

jag är knäna på gruset och spyan av första snuset


kan någon snälla komma och snabbspola alla dagar.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 366 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-02 18:49



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Fan vad bra!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans