Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ditt hjärta tar emot

 

Jag lyfter blicken mot himlen och ber

om att få ha dig vid min sida

om att få kämpa vind bortåt

om att få komma dit

där ditt hjärta tar emot.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP