Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tonerna av dina andetag




Jag har ett foto av dig
På min näthinna
Det suddas aldrig ut hur jag än försöker

Jag har det inpräntat att älska med om nätterna
När jag fryser
Och saknar dina händer på min kropp

Binder mina fjärilar i snaror
Så dom inte flyr för långt
För jag vill dansa med dig i en långsam tryckare

Hud mot hud
Stående under månens sken
Höra ulvarna gråta för oss

Sedan ska jag torka deras tårar med dina läppar
Slå sönder deras drömmar
Och älska med dig till tonerna av dina andetag




Fri vers av Tess74
Läst 283 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-02 20:01



Bookmark and Share


  Eliza-69
Ja så vackert..
2015-01-03

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! kram
2015-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar längtande text om kärlekens sensuella väsen.
2015-01-03

    ej medlem längre
Love it!
2015-01-02

    ej medlem längre
Bra!!
2015-01-02

  Ronny Berk
tonsäker poesi, ja !
2015-01-02

    ej medlem längre
Mycket
vacker slutrad, gillar mycket ..
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74