Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tysta språket

gör världen hel
något för din del

det absoluta i allt
drömmar

under dina ögonlock
andas du mer

fins vi mer
mot oändlighetens fönster

det tysta språket,
det som inte syns har

en rörelse en vilja
ett moment

jag ser dimma frostkristaller
lukten av granved

jag vet att du spar dina
tårar till vatten

jag vill se mer av denna
Intelligenta, energien

allt som får mig att leva

tills jag sjunker

sjunk med mig då

djupare

djupare

djupare

mot kärnan.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-03 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén