Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska inte mig

Berätta inte hur du känner, mina händer lämnar märken som bränner.

jag dansar och krossar glas, akta fötterna.
jag ler så högt att fåglarnas huvuden sprängs, stäng ögonen, mitt namn förträngs.
och när jag är nere,
så är jag nere på 5(meter).

jag är tyst men jag är inte blind, jag ser allting som du vill att jag ska bli.

letar alltid efter händer jag en gång hållit i, men ingen kommer tillbaka när man äntligen är drogfri.



kom inte närmre.(snälla kom närmre)



älska inte mig, jag håller hårdast i orden. förgetmigej.

jag är en nitlott, forgetmenot.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-03 17:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bli älskad, totalt.
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans