Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dangerous




Visa mig din själ
Är du lika vacker på insidan




Jag drar på mig solglasögon
Och ser på dig
Du bländar mig



Farligt
Och jag vill kliva över gränser med dina fingrar





Fri vers av Tess74
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-03 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och sinnligt
2015-01-17

  Lars Hedlin
Underbart!
2015-01-04

  Carina Bendix
Starka rader: visa mig din själ, jag drar på mig solglasögon, du bländar mig..
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74