Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompass






Jag tänker känna dig
Vid mig
Över mig
Under mig

Jag tänker dra din tröja över huvudet
Kyssa din skuldra
Kittla dig längs ryggraden
Och höra dig le mot mina läppar

Kom med mig
In i drömmen
Ta min hand
Och kom med mina fingrar i dig

För jag tänker komma närmare än du vågar låta mig
Sen kommer du be mig göra det igen
Och då tar jag fram kartan som leder över alla dina gömställen

Jag kan få dig att gå vilse med kompass och pannlampa bara du blottar din hud i en sekund




Fri vers av Tess74
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-03 21:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Orientering i
Själarnas
Landskap
Fin Dikt!
:)
2015-01-07

  Lars Hedlin
Gills mycket!
2015-01-04

    ej medlem längre
Så fin!
2015-01-03

  Daniela I
Fint skrivet
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74