Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Observationer från New york


Haiku den 3 januari

Hundratals hundar

rusar runt i Central Park

frihetssymboler

 

YM Bohman-15

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-04 04:21



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den var kul!
2015-01-06

  RitaBrunner
Bra haikuat om friheten over there :)
2015-01-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra med överraskning på
tredje raden.
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER