Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I januari

I januari
blir jag tillönskad God jul
av hushållspapperet

julsnön rinner bort
framför huset finns bara
fotspåren kvar

mellandagsgran
utkastad - redan
återställs




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-04 15:43



Bookmark and Share


  Deva
Spåren av jul finns kvar - bara man är uppmärksam. Kanske spår av den högklackade skon vid kärven också;)
2015-01-09

    eva m h
Lite dagenefter-känsla i denna åretefter-dikt
2015-01-07

  Fredrik P. VIP

Kul juleposdikt!
2015-01-05

  Gunnel Eriksson VIP
Ettan fyndig med udd.
Tvåan, orden skapar en
tydlig bild.
2015-01-05

  Rosmarin
Ettan var ju rolig! Och i tvåan ser jag en tydlig och fin bild
2015-01-04

  Nanna X
haha gillar hushållspappret och de mystiska fotspåren som överlever snön
2015-01-04

    ej medlem längre
Julen lever vidare ett tag till i tingen runtomkring oss ...
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP