Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar kärlek vid min sida

 

 

Tålmodigt vandrar kärlek

vid min sida,

friskt blåser nyårsviljan

sin styrka

djupt ner i mina lungor

 

Morgonljuset hittar hem,

öppnar sina minnesluckor

för mina ögon.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-04 19:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker dikt...
2015-01-05

  Rise Little One
Kärlekens nya friska tag.
2015-01-04

    ej medlem längre
Underbar text. Tycker mycket om den.
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP