Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tror att du lyssnar men du hör inte

jag gör allt till en film, jag gör dig till en karaktär i en låt. jag försvinner från din hand utan att betyda nåt.

kan vi inte gå någonstans? på broar och prata om varför vi ville hoppa ifrån dom. visa varandra detdär längst in i en som ingen annan får se?

för det finns ingen i världen som förstår mig på nära håll. det finns ingen som tror att jag har koll.

men jag vet precis vad jag vill, jag vill leva tills jag dör.

jag vill ju bara känna någonting

hugg en blyertspenna rakt i min arm, så att hela jag fylls med kol.
så att hela jag blir ett konstverk som alla vill ha, som nickelallergiker trånar efter men inte tål.

man skär sig på mig.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-04 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans