Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mig

Havets iskalla vindar kyler min brända själ
Regnbågsmånen lyser upp mörkret just nu
Men den vackraste tiden ekar i huvudet

Så kom älvor och änglar
Dansa runt elden med mig
Det börjar bli kallt
Låt mig tända eld på rosorna
Och dansa med mig

Jag fryser så sakta till is

Kom älvor och änglar
Låt mig lysa upp natten för er
Det börjar bli kallt
Låt mig tända eld på jaget
Och dansa med mig
Bli frälst av den farliga branden





Fri vers av Hecate
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-04 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate