Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det osynliga skeppet

solen skiner

jag sitter i en kasse

av plast

utan syre

 

magen knorrar

den vill inte heller

vara delaktig

i denna virvelvind

med mål noll

 

katterna avkänner

vibbarna

gnäller bortskämt

vana att få allt

serverat på guldfat

 

gå ut och in

efter diverse 

påtryckningar

som detta liv

i nolläge skapar

av sig självt

 

att söka febrilt

efter värme och sol

men ändå inte se den

när det är minusgrader




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-05 13:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och känslofyllt frmafört!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP