Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjat jag att vakna till


Ur vanmakten

Känner mig ursinnig, urkrafterna kommer
Ur vanmakten och en känsla av att inte nå ut
Har gått där nedsövd utan nån som helst ork
Nu börjar jag att vakna till och känna livet åter komma
Är tillbaka vid världs ände och redo att möta er




Fri vers av Susa
Läst 154 gånger
Publicerad 2015-01-05 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa