Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagvillejubarasåhimlajävlagärnaattdetskullefunkadenhärgången

som att du skulle stå utanför min dörr med blandband och inte våga ringa på för du inte vet om jag skulle svara, om jag skulle gå därifrån.

som att alla inte redan visste att jag är en sån som stannar när jag inte borde?
att jag är en sån som smälter med snön, jag bär inga vapen som kan skada någon

som om att jag skulle slänga bort någon? som om att jag skulle gå hem innan stängning?

som att jag inte skulle skrika kända ord över hela städers skyline med vem som helst?


jag är inte dans.

jag är inte solnedgångens sista nyans

jag har ingen chans


Åh, vad dum jag är




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 552 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-05 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad fint skrivet, coolt på nåt sätt men ändå får man en känsla av att det döljer sig mycket smärta bakom orden!
2015-02-21

  tildam
Åh bästa.
Detta skär i hjärtat.
Vet precis.
2015-01-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Jag ville ju bara så himla jävla gärna att det skulle funka den här gången"
Lycka till!
Du skriver mycket fin nyanserad;
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans