Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag pillar upp den där jävla skorpan





Ååå jag vill riva upp sår igen
Pilla på skorpan som leder till mitt inre
Klösa sönder ögonen så jag slipper se




Jag är så jävla värdelös och ful
Men ingen kan fatta det



Sluta förstör likmaskarna i min själ
Det är det enda jag har kvar
De enda levande ting som behöver mig

För nu när jag inte kan flyga längre så ska jag grävas under jord

Så jävla långt man kan komma
Fattar du
Nej det gör du troligtvis inte
Och det spelar ingen roll för jag är så jävla död inombords




Fri vers av Tess74
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-05 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dramatisk djupdykning in i själen, "likmaskar i min själ det enda jag har kvar"
ruggigt bra!

2015-01-07

  Mats Edin VIP
Själens likmaskar!!
2015-01-07

  Lars Hedlin
Så jäkla starkt och innerligt i känsla och inlevelse!
2015-01-06

    Nobody at all
Åh nej....! :(
2015-01-06

  Tabac VIP
Ur askan
kom glöden.

2015-01-06

    Svarte Petter
kom till mig. jag älskar dig. och jag älskar bara bam bara bam bam bam
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74