Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På hemväg i natten


Kort möte

Logga in på Qx Qrusier
Jag "Aktiv Söderkille"
Du "Anonym röv"
- Adress? Portkod?
- Dörren olåst
Lägenhet helt nersläckt
Jag trevar mig fram,
känner dina ben, din rygg din mun
Du tar min penis i din mun, suger intensivt
Jag känner hur tankarna försvinner
blodet pressas till underlivet
Så himla skönt, sluta inte!
Jag är på gränsen att explodera
Du lägger dig tillrätta platt på golvet
Jag tränger mig in, fläker dina skinkor åt sidorna
Oh himmelska makter, hjälp mig
Extasen stegras, du flämtar, jag stönar
En känsla skönare än döden, vänta, nej vänta inte
kan inte vänta, allt exploderar, så nära. Nu!!
Ett nytt universum har skapats
stigit ur våra avgrundsvrål.
Utpumpad, utmattad, jag ligger platt som en
encellig amöba, kan inte tänka, vill inte resa mig.
- Hör av dig med sms, säger han.
- Jag vet var du finns, säger jag.
Rättar till mina kläder i hissen ner.
Slänger lappen med portkod och mobilnummer.
Nästa gång blir aldrig som första gången.

När jag dör blir det bara mitt erigerade organ
som kommer till himlen.
Mina armar och ben, hjärta och hjärna
är bara bihang att brännas till aska och sot.
"Tala Herre, din tjänare hör" säger jag till min lilla trötta penis!




Fri vers (Prosapoesi) av EssoBesso
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-06 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso