Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Sig mig
Har du tid en stund
Bara lite
Tid

Allt skall lösa sig
I sinom tid
Snälla

Allt jag ber om
Är lite tid

Bara ge mig lite
Av din dyrbara
Tid

En kort sekund
Är allt jag
Behöver

Det är all tid
Jag behöver

En kort stund
Med dig

Ge mig den tid
Som krävs

För evig
Lycka




Fri vers av Aequus
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-04-08 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aequus