Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du?


Själens spegel

Själens spegel, vem ser du där?
Någon räddare än räddast,
vem ska rädda den kraken?
Någon modigare än modigast,
vem ska han rädda tro?
Jag är varken så rädd och
inte heller så modig.
Vem är du?




Fri vers av Susa
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-06 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa