Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maya

De verkliga djupingarna
anser den materiella världen
vara en illusion
en slöja över den sanna verkligheten

Det är i varje fall ingen
barmhärtighetens slöja




Fri vers av Tommy M
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 19:36



Bookmark and Share


  Cymbaline Andreas
Sant och stark skrivit!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M