Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara varg

Han hade blivit varg. Det var härligt och mysigt, när han tumlade omkring med sina syskon.
    Men sedan var det inte så coolt, som han hade hoppats. Trots sitt charmerande grin hade han mycket begränsad framgång hos damerna. Och jobbet var ett slitsamt hundgöra. Oftast var han hungrig som en sådan han var.
    Själva dödandet var förstås lustfyllt. Och ätandet. När det var fullmåne kunde det rent av vara romantiskt. Läge för opera.
    Men oftast var det tomt i kylskåpet. Han hade inte ens något. När han någon gång var mätt, kunde han fundera över sin livsstil. Fanns det verkligen ingen annan tillvaro?
    Tidigare släktingar till honom hade börjat samarbeta med de hemskaste rovdjuren. Eller samarbeta, det verkade vara någon sorts slaveri. Men dessa domestiker bodde numera i mysiga lyor, med centralvärme. De slapp frysa.
    Fast något sådant låg inte för honom. Nån jävla ordning får det vara på en varg.

 




Prosa (Kortnovell) av Tommy M
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-10 15:54



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
dubbelliv som skriv och profil
som han och hans djur när det kommer och ser genom rutan och det inte är någon skillnad i flera sekunder.....
fantasin behövs för att läsa denna text. uppskattas.
Mvh Magda
2020-12-11

  SatansSon VIP
just jas adressen dit är http://immanuelstefankarlsson.wordpress.com

2020-12-10

  SatansSon VIP
ballt. kolla min hemsida. har ritat o målat lite vargar där.
2020-12-10

  Nanna X
Fascinerande rapport från ett vargliv!
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M