Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det politikerna säger?

Det viskas i skorstenen
det ryktas i stallet
det hackas i hönsgården

det ältas i baktråget
det mals i kaffekvarnen
det fräses i smöret

det reflekteras i spegeln
det tycks med tyckfel på tyckeriet
det gapas i tandläkarstolen

det drillas i exercisen
det anförs på slagfältet
det lovas i vinden




Fri vers av Tommy M
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-04 12:35



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Allas prat
snurrar runt
borde vara sunt
men slutar oftast
alltmer så tunt!
Du satt fingrarna
på det som blev
bara mer: Strunt!
2018-09-05

  Anya VIP
Mycket bra om det virrvarr som pågår nu inför valet.
2018-09-04

  Nanna X
En fin beskrivning av det mångfasetterade multimediala valfläsksnacket!
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tommy M