Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ämbetsman skämtar illa, vilket noteras av en oväntad person.


Den ängslige


Uppsyningsmannen, den
alltid noterande
hade upptäckt att jag
kunde tala hans språk
och läsa och skriva
gott som han själv

Efter bara tre månader
hörde jag honom
som hade han kommit
från grönskans Mykene
och varit min granne
som gått över fälten

Men han var någon annan
en Någon med fruktan
Vad skulle jag säga,
hans skämt var ju hemska
Hans lättnad blev tydlig
när jag började skratta.



16/6 2012




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-07 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och inlevlese i orden
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP