Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad och arg

jag håller mig vaken i bilen
Ska inte somna

vill inte förstå att du valde bort mig

jag väntar,
träd, snö,
lite himmel mer träd,
en liten kulle,
lite stenar månsken och ännu mer träd

Jag väntar tills jag ska se ditt hus.
Träd snö träd
och där flög det för bi.
Jag väntade i nästan 6 mil.

Menade du verkligen det du sa till mig igår?
Ska jag bli ledsen?
Eller att ta efter \" det som inte dödar det härdar\" ?

Att gråta mig tillsömns igårnatt
vill jag inte göra om.
Fast än jag vet att det kommer ske
kanske i kväll

Du förstod mig nog inte
att du var mycket mer än ett namn i min telefonbok.
Du förstod nog inte
att varje gång du loggar in
hoppar mitt hjärta upp
till halsgropen
du förstod nog inte
att jag tänkte på dig varje dag,
och att jag inte vågade ringa
för att inte verka tjatig.

Hade jag gjort det jag inte skulle gjort.
Hade det då inte blivit som det har blivit?

Vad hände med alla gulliga sms?
Och alla hjärtan vi skickade till varandra?
vad hände med ordet \" älskling\" som du
skickade två dagar innan? och
vad hände med det 20 minuter långa telefonsamtalen?

Det som hände var att mina tårar
gjorde min tröja sjöblöt,
mina tankar om oss
föll till marken
men min dagliga tanke på Dig
gör mig både förvirrad och arg.


Det är rörigt jag vet.
Men det är tydligen det som kallas,
obesvarat kärlek.




Fri vers av AnnaN
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-04-09 00:21



Bookmark and Share


  Skrattgul
Men Anna! Det här var nog den bästa dikt du någonsin skrivit. Jag älskar den!! Fast sorgen i den är nog inte lika rolig att hantera. Men du vet att du kan ringa mig om du vill. Kanske träffas i påsk?

Kramar från din kusling som är hemma nu *kärlek*
2006-04-14

    Little Sunshine
Precis så har och händer för mig.
Jag vågar fan inte heller ringa ;$
Mycket bra och sant som du skrivit :)
2006-04-13

  mLiiee
Anna hjärtat .. V ? ska döda han iåfall ;)
jag finns jämt här ! /<3/
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

AnnaN