Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i Evighet..

Du är så fin.
Du gör mig till en sol,
som lyser upp
när jag ser dig.

Jag önskar att du kunde
läsa mina tankar,
så att jag slapp det svåra.
Att berätta.
Berätta att det är dig
jag vill ha och att det är
som dig jag älskar.

Det är med dig jag vill sitta
på en strand eller en parkbänk
och hålla om din hand,
kolla ut mot ett stilla vatten
och se hur solen sakta sjunker ner i det.

Det är av dig jag vill höra
orden \" Jag älskar dig \"
viskande i mitt öra.
Jag vill viska tillbaka.

Ett härligt \"jag är kär\" - pirr
sprider sig i min kropp.
Det är Du som sprider dig i min kropp.
Det är då min kropp tillhör din och
din tillhör min.

Då du och jag blir En.




Fri vers av AnnaN
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-31 02:10



Bookmark and Share


    Camillaa
Underbart och nästan perfekt skrivit!
Känn dig stolt över den här!
/ C *
2006-08-25

    AnnaGs
Känner igen mig så väl i denna! Blir en favorit;D Underbart skrivet!
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

AnnaN