Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad jag ska tycka..

Jag vet inte vad jag ska tro
Tycka eller tänka
Var det på allvar?
Eller var det av ren deprission?

Vad ville du mig,
Egentligen?
Menade du att vad du sa?
Tänkte du som jag?

Fan också.
Jag kan ej sluta tänka,

















på dig.




Fri vers av AnnaN
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-05-06 23:43



Bookmark and Share


    Hann£§
Kraftig,

"Var det på allvar?
Eller var det av ren deprission?"

jadu, det är det man alldrig vet :(

bra som fan :), slutet chockerar lite, tror det är slut med

"Fan också.
Jag kan ej sluta tänka,"

men sen

" På dej" :D

ååhh den var jätte fin :)
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

AnnaN