Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa ska skjutas

Ensam i ett hörn i tvättstugan
Målad som en trappuppgång

Ännu ett glas krossas
ovanför
Eller var det en tavla som föll ner?

Slagsmålet om pengarna
Otroheten
Ungdjäveln

Små skuldsatta öron blundar
Släpper bara in tvättmaskinens
mummel

Nu ska tydligen pappa skjutas
Snorungen med

En för längesedan bortglömd tumme
slinker in under tungan

Tystnad

Snart sliter de hårda orden upp dörren
Lämnar blåmärken på armen
i en undran om varför
tänderna är oborstade

Ett mynt trillar ur fickan
i centrifugen




Fri vers av Sara Se
Läst 728 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-05 18:44



Bookmark and Share


  Fenomena
Dina dikter får mig att rysa, du har det som många vill ha, som jag vill ha.
Vet inte hur jag ska beskriva vad dina dikter får mig att känna men jag hoppas man får läsa mycket mer av dom.
2005-10-17

  Smultris
Ohhh... Jag måste bara hålla med Rebekah i det hon skrev...

Vilka ord och vilken sammansättning.

Vad duktig du är.
2005-08-05

    ej medlem längre
jösses.. riktigt bra skriven.. talangfullt som bara den..och du? stark dikt var det också!
2005-08-05

    ej medlem längre
Otroligt sorglig och stark text, dessa rader berörde mig mest:
Nu ska tydligen pappa skjutas
Snorungen med
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se