Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag av livet


Jag njöt av att gömma mig i regnet
passade på att andas när bussen var försenad

upptäckte att det var dig jag stod bakom när mina lungor
blandade din doft till knivar och prästkragar
som skramlar runt i magen

Genast kändes det sträva tyget under min
nakna rygg och din tunga någonstans ovanpå
Sedan total hänryckning

Så jag passade på att andas lite till




Fri vers av Sara Se
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-30 00:18



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
*Hm*, helt underbart fantasieggande och jaa, räcker inte det?!
2006-09-30

  Nära
Så levande du skriver Sara.
Du förmedlade en känsla av
hoppfullhet... och gömd lycka
va de de du kände?
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se