Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom henne faller alla himlar.


hon kanske har
en skarp reflektion
en röst som känns
ett språk du förstår

men inom henne
skakar universum
och marken hon vandrar på
känns aldrig
trygg

hon kanske har
hunnit med att andas
de andetag som krävs
för bibehålla liv

men det var för att hon svalde
så mycket annat
det var för att hon glömde
tystad gråt blir till sten

en trötthet
som förlamar
en tystnad
tar henne till botten

hon kanske
fäster blicken
springer över asfalten
bedövar en smärta

men inom henne
hinner krampen ifatt

inom henne
faller alla himlar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1614 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-24 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rätt sorglig dikt, men bra skrivet. applåd!
2010-02-11

  Матрёшa
den här var BÄST ..du anar inte hur gärna jag vill vara som dig människa! du skriver som om du hade en gudomlig gåva.. !!!
2007-04-26

  Samndra
jättefin text! snyggt skrivet :D //san
2006-10-15

    Sara Se
Läste den många gånger och förundrades lika mycket varje gång. En klar favorit!
2005-10-15

  Peter Stjerngrim VIP
Finner detta ordflöde lika berörande vackert här som jag gjorde när jag läste den som dagens dikt på sockerdricka häromdagen ...
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP