Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkte hon någonsin...


Märkte hon någonsin att livet ändå gick vidare
Där framför henne
på vägen där regnet just slutat slå
Då visade hon det aldrig
Men upphörde aldrig att finnas som i skuggan av solen

Märkte hon någonsin att dörrarna slutade slå igen
då såg jag det aldrig
Och jag grät för varje gång hon stod kvar
slutade andas när hon inte ville följa med

Märkte hon någonsin att livet ändå gick vidare
hade hon redan hoppat




Fri vers av Sara Se
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-08-20 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Se