Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trafiksignal

Tid att stanna upp
när lönnen slår om
från grönt till rött




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 1190 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-14 14:56



Bookmark and Share


  Jer
Fulländad haiku med
färgstark höstkigo.

*bokmärkt*
2007-12-28

  Bill Larsson VIP
Genomtänkt, träffsäker, tänkvärd och välavvägd.

Bravo!
2006-02-19

  Jessi
Stanna upp och låta hösten omsluta en :)
2005-10-19

  Daniel_78 VIP
en hösthaiku,
med finess
bra!
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Florence