Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spår av gammal bosättning i områden som numer hårdexploateras


trappa i grönskan

En bortglömd trappa,
bara växterna går den
bort från nybygget




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 864 gånger
Publicerad 2006-05-25 19:30



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

Huset är borta
en kvarglömd trappa leder
till tomrummet

-
2008-01-16

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag gillar hur du besjälar naturen genom att låta växterna gå i trappor!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Florence