Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klassmöte

Skymningen faller
över glesnande blomning,
studentklassmöte




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 781 gånger
Publicerad 2006-06-06 18:14



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

Frusna par
på den ödsliga dansbanan
”Bésame mucho…!”

-
2008-01-16

  Almagrundet
Den kändes dyster i sin diagnos över studenterna idag. Allt färre som blommar? Gillar dubbeltydigheten här!
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Florence