Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikustafetten - par


ett flak studenter

Ett flak studenter
mot \"den ljusnande framtid\"
stannar för rödljus




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 757 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-06 18:11



Bookmark and Share


  [jimmy]
-

småbarnsleenden
på övergivna skyltar
alla snart plakat

-
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Florence