Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle jag tro




skulle jag tro
skulle jag inte säga ett ord
aldrig tala om det som något
med egenskaper

det skulle vara allt och ingenting
hitom och bortom förståelsen

namnlöst
odefinierbart
outsägligt

obeslagtagbart




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-08 15:01



Bookmark and Share


  agneta pichler
Oförstående
Helt utan ord ;)
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP