Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pokermans blues

Jag vet inte vad som sänkte mig
och vilket drag som blev mitt fall.
Det blev inte som jag tänkte mig
och snart är hela potten all.
Det är som allting felar
sen lyckan flög sin kos.
Så nu sitter jag och spelar
en pokermans blues.

Som om alla vindar vände sig
och förde längre längre ut.
Jag vet inte hur det hände sig
men snart är alla marker slut.
Det är som allting gisslar.
Blott taggar på min ros
Så nu sitter jag och visslar
en pokermans blues.

Alla märkta kort de dömer mig
att krypa tomhänt från mitt bord.
Det är som alla bara tömmer mig
men någons lycka är väl gjord?
Som giftet på en tunga
har jag fått min bittra dos.
Så nu kan jag endast sjunga
en pokermans blues...









Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 556 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-08 19:04



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Vilken fin text til en perfekt blues-låt. Gratis!
2015-01-10

  Stefan Albrektsson
Gitarrkittlare här! Jag vill göra musik till denna fantastiska text... får jag?
2015-01-09

  Jan Widströmer VIP
Borde tonsättas och sjungas av någon gitarrkittlare.
2015-01-09

    ej medlem längre
Välkomponerad!
2015-01-08

  RitaBrunner
Speljävulens blues! Mycket bra skaldat Erik!
2015-01-08

    ej medlem längre
Bra skaldat!
2015-01-08

  ULJO
Kanonbra skapat
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L