Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och skriver om Jupiter i Jungfruns tecken, direkt ur astrologins självkännedomsökande källor...:)


gratulerar på födelsedagen


För denna person
är tillfälle en chans
att rensa bort det
som ej är perfekt
och ett verktyg att
kommunicera hans
standard och åsikter
till andra. Han går
efter den bästa regelbok
han kan finna för
att han inte vill
riskera utmanas för
sina standards skull.
Han förväxlar idealism
med perfektionism.
Om han kan hitta vägar
att binda samman sina
standard med fantasins
välgörande källor och
med inspirationen, så
kommer han att se
skillnaden...Vet han
vad han vill, eller
bara vad han inte vill?
Hur kan man hjälpa
honom att skifta
hans trädgårdsskötsel-
ansträngningar
från ogräs till skörden?




Övriga genrer av Tarantaran
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-08 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörande i ord!
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran