Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osammanhängande



Detta är så osammanhängande och förvirrande
Jag är så fucked up i själen nu att tomrummet ekar där inne
Lämnar spår på madrassens mjuka sida
Där jag låg i natt

Men nu kommer inga mer änglar att gråta
För tårarna försvinner
Och jag tänker höja mina blodiga händer dit jag ska

Kan vi bara liksom kyssa sönder varandra
Så det värker i hela kroppen och gör ont ont ont
Så ont som det gör i mig

Jag vill trasa sönder ytan lika hårt som det inre
Men du ser inte det
Du hör inte vad jag säger för ekot av mig själv studsar på väggarna

Kan du ta på orden
Slicka i dig mina sår som varar
Det kommer få dig att kräkas och lämna mig ensam där

Sitter på stolen i skamvrån och ler åt dig när du går
För detta är så jävla osammanhängande trasigt
Att du inte kan förstå




Fri vers av Tess74
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-08 21:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som satan i utförande och känsla
2015-01-09

  Henrik Krantz
Väldigt, väldigt mörkt, men också - som vanligt - väldigt bra skrivet.

2015-01-08

    ej medlem längre
Vad bra. Gillar speciellt meningen:
"Kan vi bara liksom kyssa sönder varandra."
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74