Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

je suis charlie

Det är först när vi säger emot,
som vi inser kraften i fanatism.

Det var först när jag sa emot,
som jag insåg styrkan i hans förakt.

Je suis Charlie




Fri vers av Lehva VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-08 21:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj...hade missat denna goding. Kärnfullt och talande om konflikt i det lilla och i det stora...men samma destruktiva kraft. Jaa så läser jag.
2015-02-01

  i af apa
på stark
must! när
man inser...

2015-01-09

    ej medlem längre
Ryser när jag läser dina ord.
2015-01-09

  Annie b'larsson VIP
Exakt!

Je suis Charlie
2015-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat.
Precis så är det.
2015-01-09

  WyS VIP
Sant... Genomskådande!
2015-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
...så vad gör vi...?
Din text ger starka känslor...
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP