Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Limerick


Botanisk sensation

Ett försök att botanikern håna?
Jag måste en fältflora låna!
För på barrträdets skott
växer äpplen, ej kott!
En art kallad Picea pomona!




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-08 22:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Trevligt
2015-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kanske en stekel ifrån När
som besökte grankvisten så kär
då så fel skott du
har fått på den just nu
är det galläpplen som grenen bär

2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius