Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gällande kattungen i porträttbilden


Zingo

Zingo blott en kattunge var,
när bilden togs var han liten och rar.
Nu är han vuxen, rent av bastant
och reslig han svänger med svansen så grant.
Med mjukaste päls och skäraste nos,
han spinner och njuter av närhet och gos.
Busigt han leker med kompisar två
och Asta och Murvel de hänger på!
För Zingo vår rödvita bondkatt, vår skatt,
han är en alldeles underbar katt!




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelius
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-18 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En härlig text md liv!
2021-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Zingo Goa, Zingo Goa
är en bildbar katt
tar snart egna bilden
kallas då väl vilden!
Zingo Goa, Zingo goa
M.S.egen skatt!!!!!
2021-02-18

  Susen VIP
Härligt värmande rim. Kärleken till katten, en familjemedlem
2021-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius