Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September


Ett vackert farväl





Två gula löv
är allt som finns kvar
på trädet utanför

grenarna spretar
nakna mot himlen
som om de hade
ett budskap

att ingenting är
för evigt

du måste gå nu

snart ser
jag bara din siluett
din ryggtavla
där bland träden

du haltar lite

löven yr runt
dina fötter

du har din rock
och din basker

Jag ser hur
du vänder
dig om
och vinkar
sen är du borta

kvar finns bara
vinden
som drar fram
mellan träden

sliter ner de sista
gula löven


P.G 20150108

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-08 23:54



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Förmedlar en känsla av tomhet på ett vackert sätt. Orden flyter fint!
2015-12-27

  Magica VIP
Berörande, poetiskt!
2015-01-20

    snöö
Och vackert skrivet! Du kan förmedla så man ser och känner. Fint!
2015-01-15

  Camillac
Sorglig och talande text!
2015-01-11

  älvdans
Vackert och berörande
2015-01-11

  Carl Mikael Fäldt
Med tämligen få ord lyckas du som vanligt berätta så väldigt mycket!

Vackert dessutom!
2015-01-10

  Angel of love
Berörande vacker text.
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP