Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidens mystik


kärlekens ansikte formar våra liv
trygghetens famn där man får vara varm
någon håller hårt fast vid en lycklig själ
skenet av lycka tindrar i aurans alla färger
att kunna älska och bli älskad ger kraft och mod
som vintergatans alla färgstarka nyanser
tindrar vi tillsammans i universums alla mörka rum
tidens mystik får det underbara att gå fort
men...
likväl så saktar den gärna ner
när sorgen och smärtan befäster ens själ
då förlusten av någon man älskar
lätt kan få vem som helst att tappa taget
för att sedan överge sig själv för en stund
innan ens själ får vila en stilla blund




Fri vers (Fri form) av Mr Bean
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 13:15



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Fina nyanser i en bra sammanhållen text, inte visste jag att Mr Bean hade dessa egenskaper, men det kanske finns två,.
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr Bean
Mr Bean