Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtanke.

Glad du reser från hemmets jord,
till trafik i stadens vironger.
Du stressar och tycker lyckan är gjord.
Du sjunger på högstämda sånger.

Men allt kan hända från skavsår till mord,
där du springer på gatans perronger.
Betänk med andakt din moders ord:
"Du har väl rena kalsonger!"




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 16:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Fullständigt oväntat slut, men även det ingår i en moders omsorger.
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP