Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skam den som ger sig


Att övervinna


Natten hade varit bister
Han hade uthärdat den
Morgonsolen hade varit brännande
Han hade tålt den
Vattnet hade tagit slut
Han hade letat sig till en göl
Gudarna hade förbannat honom
Han hade inte hört dem
Byborna hade hånat honom
Han hade förblivit artig mot dem
Hemlängtan hade plågat honom
– då hittade han en båt.



21/7 2012




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-10 18:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfull och till tankeväckning!
2015-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Text att fundera på!
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP