Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hiv 3

 

Horace har gett sig av.

Jag svalkar mig på vinterängar

 

Först kåt

sen glad

nu tacksam

 

Ho race

..hor ace

hora ce.

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-02 21:14



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Så kan det tolkas..
2015-11-02

  M M Mannheim VIP
Enligt sista versen så verkar det att allt är okej då?
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP